JAWATAN KOSONG LEMBAGA URUS AIR SELANGOR 2022 | PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED 29

JAWATAN KOSONG LEMBAGA URUS AIR SELANGOR 2022 | PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED 29

JAWATAN KOSONG LEMBAGA URUS AIR SELANGOR 2022 | PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED 29 ~ Kepada sesiapa yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Baca Juga:  Jawatan Kosong Malindo Air 2022 | Pengambilan Segera!


Maklumat Jawatan Kosong

Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) menawarkan peluang jawatan kosong kepada semua rakyat Malaysia yang mempunyai kelayakan seperti maklumat di bawah:

May be an image of text that says "A URUSAIRS SELANGOR IKLAN JAWATAN KOSONG LEMBAGA URUS AIR SELANGOR Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) mempelawa Warganegara Malaysia (keutamaan diberi kepada rakyat DYMM Sultan Selangor) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut: Bil. Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Bayaran Perkhidmatan Skim Perkhidmatan Pekerja Sambilan Harian bertaraf Diploma Kekosongan Taraf Lantikan Kontrak (Minimum 3 Bulan) RM72.00 Sehari 1"

No photo description available.

May be an image of text

May be an image of text that says "(1) PENGARAH, LEMBAGA URUS AIR SELANGOR, TINGKAT BANGUNAN DARUL EHSAN, NO JALAN INDAH, SEKSYEN 14, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN. (U/P UNIT PENGURUSAN SUMBER MANUSIA DAN INTEGRITI) Atau alamat emel seperti berikut: (1) hrgroups@luas.gov.my Sebelum atau pada jam 2.00 tengah hari 2 Januari 2022 (Rabu)"

[IKLAN JAWATAN]


Cara Memohon Jawatan Kosong

Permohonan hendaklah menggunakan borang lengkap diisi dan dokumen-dokumen sokongan yang berkaitan hendaklah dihantar melalui surat menggunakan alamat tertera atau emel seperti berikut:

PENGARAH,
LEMBAGA URUS AIR SELANGOR, TINGKAT 13, BANGUNAN DARUL EHSAN, NO. 3, JALAN INDAH, SEKSYEN 14, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN. (U/P : UNIT PENGURUSAN SUMBER MANUSIA DAN INTEGRITI)

Alamat emel:
[email protected]

Sebelum atau pada jam 12.00 tengah hari 12 JANUARI 2022 (RABU)


Syarat Kelayakan Memohon

Kekosongan jawatan terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan mengikut jenis jawatan. 

Sekiranya anda merupakan individu (graduan) yang berkelayakan dengan kelulusan diploma, ijazah dan ke atas atau kelayakan lain yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah layak untuk memohon.

Calon mempunyai kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Berperwatakan Menarik,
  • Berpengetahuan am,
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan pada iklan).

Kelebihan :

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan, Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk pada iklan)

TIPS :

  • Pastikan anda menggunakan emel yang aktif dan nombor telefon yang boleh dihubungi.
  • Muatnaik resume/cv terkini dengan format yang ditetapkan.
  • Muatnaik dokumen yang diperlukan dengan lengkap.

Baca Juga: Ikut Tips Hasilkan Resume Ini Untuk Dapatkan Tawaran Kerja Segera! (Resume Mesra ATS)


Bagi calon-calon yang berjaya, anda akan dihubungi dan dipanggil untuk temuduga. Permohonan yang tidak mendapat apa-apa maklum balas selepas lebih 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.

Sekiranya anda berjaya mendapat tawaran, anda hendaklah memberi respon sama ada MENERIMA atau MENOLAK tawaran tersebut dalam masa yang ditetapkan.

Semoga berjaya!

Leave a Reply