My Haiz Sdn Bhd: Pelbagai Jawatan Kosong & Latihan Disediakan. ~ Kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon.

Sukacita dimaklumkan terdapat kekosongan jawatan dibuka untuk rakyat Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan di My Haiz Sdn Bhd di bawah program Penjana Kerjaya. 

Dengan memohon pekerjaan di bawah program Penjana Kerjaya, melalui portal MYFuture Jobs, anda layak untuk menerima elaun mencari pekerjaan sebanyak RM300 dan tambahan RM400 (sekiranya diterima bekerja) mengikut syarat-syarat yang ditetapkan. 

Baca Juga: MCMC (GET) ~ Pelbagai Kekosongan Jawatan MCMC Dibuka Sekarang.


Maklumat Jawatan Kosong

My Haiz Sdn Bhd menawarkan beberapa jawatan kosong dan terbuka kepada sesiapa yang berkelayakan.  Maklumat jawatan kosong yang ditawarkan adalah seperti berikut:

 1. Product Quality Controller 
 2. Web Content Manager
 3. Legal Adviser
 4. Sales Marketing
 5. Food Production Manager
 6. Maintenance & Repair Engineer

Tarikh tutup: 16/08/2021

Baca Juga: MAXIS ~Jawatan Kosong Live Chat Consultant Maxis (August Intake)


Cara Memohon Jawatan Kosong

Semua permohonan boleh dipohon secara online di portal carian kerja MYFuture Jobs. Sila layari www.myfuturejobs.com untuk melihat pelbagai kekosongan jawatan ditawarkan. 

Kepada calon yang berminat, anda mestilah mempunyai akaun di portal MYFuture Jobs.

Sila daftar dan lengkapkan maklumat terkini anda beserta resume/cv dan gambar profil berukuran gambar passport untuk penilaian majikan di portal Jobstreet sebelum melakukan permohonan.

Klik pautan dibawah yang diberikan dan pilih jawatan yang anda inginkan. Klik “MOHON” pada iklan jawatan tersebut di Portal MYFuture Jobs untuk memohon.

Syarat dan terma bagi setiap permohonan jawatan yang ditawarkan perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan MYFuture Jobs (halaman penuh pengiklanan jawatan).

[ MOHON DISINI ]

PENTING: Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam portal ini.


Syarat Kelayakan Memohon

Kekosongan jawatan terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang berkelayakan mengikut jenis jawatan. 

Sekiranya anda merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan diploma, Ijazah atau kelayakan lain-lain yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan. 

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Berperwatakan Menarik, 
 • Berpengetahuan am,
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan pada iklan). 

Kelebihan :

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan, Cuti Sakit dan lain-lain (sila rujuk pada iklan)

PENTING: Pemohon disarankan untuk membaca dengan teliti semua syarat kelayakan dan maklumat/info jawatan yang ditawarkan sebelum membuat permohonan. Pastikan anda mengisi maklumat anda dengan betul dan lengkap. 


TIPS:

 • Pastikan anda menggunakan emel yang aktif  dan nombor telefon yang boleh dihubungi.
 • Muatnaik resume/cv terkini dengan format PDF.
 • Muatnaik dokumen yang diperlukan dengan lengkap.

Bagi calon-calon yang berjaya, anda akan dihubungi dan dipanggil untuk temuduga. Permohonan yang tidak mendapat apa-apa maklum balas selepas lebih 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya. 

Sekiranya anda berjaya mendapat tawaran, anda hendaklah memberi respon balas sama ada MENERIMA atau MENOLAK tawaran tersebut dalam masa yang ditetapkan.

Semoga berjaya!

Baca Juga: SIP Prihatin 2.0~Download Aplikasi ‘Prihatin PERKESO’ & Mohon Elaun Mencari Pekerjaan

Leave a Reply